BARNDANS 4-6år

HUR KAN DANS HJÄLPA DITT BARN UTVECKLAS?

ÖKAT SJÄLVFÖRTROENDE

UTTRYCKA SIG KREATIVT

MÖTA NYA KOMPISAR

BYGGA STARKA MUSKLER

FÖRBÄTTRA KOORDINATION

FRÄMJA KOGNITIV UTVECKLING

Det självklara valet

Varför Helena och Ikona Dance Studio är det självklara valet för ditt barns dansträning:

När du väljer en danslärare för ditt barn vill du inte bara ha någon som kan lära ut tekniker, utan någon som också förstår vikten av självuttryck, växande självförtroende och personlig utveckling. Helena, med sin 17 års erfarenhet, har undervisat dansare i alla skeden i livet. Med en bakgrund i en mängd dansstilar, från Modern Dans till HipHop/Street, förstår hon bredden och djupet av dans som konstform.


Men det som verkligen skiljer Helena och Ikona Dance Studio från andra är hennes unika syn på dansens koppling till mindset. Helena tror att dans och personlig tillväxt går hand i hand. Hon fokuserar inte bara på rörelserna, utan också på att bygga en stark inre styrka hos varje elev. På Ikona Dance Studio, kommer ditt barn inte bara att lära sig att dansa - de kommer också att upptäcka sitt eget värde, bygga självkänsla och utveckla en positiv inställning till lärande och uttryck.


Lita på att Helena och hennes team på Ikona Dance Studio kommer att ge ditt barn en rik och givande dansträning där varje lektion blir en möjlighet till personlig tillväxt.


FÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll i din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden.

 
 
unsplash